Post by headconstronterri on Mar 14, 2022 2:26:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyondium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyondium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати золото ▞▞▞
▞▞▞ Beyondium 2022 version ▞▞▞
Я не розумію, чому людям не подобається ця гра; це чудова концепція, виконана красиво.
Це було нудно і не варте своїх грошей
Погано, дуже повторюваний, дуже швидко набрид, гроші повертаються за кілька хвилин
Через 5 хвилин стає так нудно. Не моя гра.
Звикання повинно бути
Повторюваний, безглуздий і взагалі нудний
Нудно!
Чудова гра, але хотілося б, щоб було більше описів того, що робить і що робить. Ніби я поняття не маю, що роблять ці чорні молекули, LOL.
Beyondium آرکید wzxo
Я не був таким захопленим з часів Monument Valley! Це більше, ніж з’єднання крапок; є швидкість, час, шаблон, уникнення... це проникає у ваш мозок глибше, ніж ви думаєте.
Весело грати, і, ймовірно, легше, ніж планувалося, завдяки Spen на моїй примітці 5. Коштує 2 бакса
Зазвичай Mediocre дивовижна, але ця гра нудна!
Весело
Занадто повторюваний
Beyonium — це (майже) найкреативна ідея для гри, і це найкращі два долари, які я коли-небудь витрачав!
Файн Лаймс, ти правий. Ця гра призначена лише для осіб з Брайансом. І не для ідіотів. Тим, хто любить ігри з проникливістю, добре. Ця гра дуже добре зроблена, як і розбити її, дуже добре зроблена. Дуже звикає. З’єднайте точки та комбо. Який рівень вашого інтелекту. Ця гра терпляче та швидке мислення. Простий, але складний. Графіка дуже приваблива і добре оформлена. Обов’язково, якщо ви любите стратегічні ігри.
5-зіркова гра, я не оцінив її спочатку, але коли я потрапив у неї, я не можу від неї відмовитися, лол, дуже добре, ще одна дякую 🙌
Beyondium آرکیڈ bmdw
Це найбільш захоплююча гра, яка коли-небудь ..загублена в ній!
Нудно
Гарний атом!!!
Інтерфейс виглядає круто, але гра дійсно дурна.
Ви повинні спробувати.
Мені подобається опис, але не сама гра...
Little Commander - WWII TD Strategie magu
Здебільшого це функціональна гра. Графіка могла б бути кращою. Фактичний ігровий процес стає досить нудним через кілька хвилин. Здебільшого з’єднувати точки досить легко, і якщо ви заповнюєте метри заповненими атомами правильного кольору. Повторюваність гри неприваблива.
Супер нудно. Хотів би отримати відшкодування
Не для мене дякую, :/
Забирає велику концентрацію.
ця гра одна з моїх улюблених ігор
Гра вбиває час, але не має сюжету і не може переграватися. Набридло це досить швидко. IMO це має бути безкоштовно.
Коли мені хотілося плакати з приводу свого розриву, я грав у цю гру, нічого не робив, і тому вона мене займала
Чудова гра! Як завжди Mediocre впорався
Не так захоплююче, як хіт або не їздить на роботу.
Не так добре, як інші ігри Mediocre
Через кілька раундів зайвий
...але я не міг увійти в це. Я думаю, що є люди, яким би сподобалася ця гра, але, на жаль, я не з них.
Просто не варто