Post by headconstronterri on Mar 14, 2022 2:08:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parla: Learn Languages Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parla: Learn Languages Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator kristalları ▞▞▞
▞▞▞ Parla: Learn Languages Free 2022 version ▞▞▞
Çox gözəl
Parla: Learn Languages Free 교육 mmr
очень красивая предложение но немножко трудно научить слова
Es muy didáctica y ayuda mucho al aprendizaje, me gustó mucho y espero sigan agregando y mejorando cosas
yaxşı proqram. Sadəcə reklamları bəyənmirəm tbh.
zəhmli
При выборе занятия требует создать акк, пытаюсь создать - пишет ошибка. Nə edə bilərəm.
Bu proqram çox yetkin deyil! Bir mövzu daxilində dərsdən dərsə məşqlər çox təkrarlanır. Üstəlik, durğu işarələri yoxdur, bu da müəyyən mənada səhvdir. Danışıq heç vaxt səslənmirdi və olanda süni bir səs kimi idi ki, yeni başlayanlar üçün tamamilə faydasızdır.
İngilis dilini öyrənmək üçün ən yaxşı proqram, bu tətbiqin necə olacağına çox sevindim.
Parla: Learn Languages Free Təhsil dyve
Bu proqramda yeni dilləri öyrənmək çox gözəldir, onun tətbiq etdiyi üsul və ya üsulla öyrənmək asandır
Sərin
Kimi
Möhtəşəm məzmunu və ingilis dilini mənalandırmanın yaradıcı yolu ilə gözəl proqram
Çox yaxşı, inkişaf etdiricilərə təşəkkür edirəm!
Heç bir problem yoxdur
Əla
İngilis dilini ana dil kimi seçmək imkanı yoxdur. Daxil olmaq üçün hesab da yarada bilmir.
Başqa dil öyrənmək üçün ən yaxşı proqram!
Bu yaxşı proqramdır
Bu yaxşıdır, yalnız yaxşıdır.
işləmir. Mən öyrən (учить) düyməsini basdım və heç nə, aşağıda "naməlum" ilə yalnız qara xətt görünür
Muy buena y dinamica
gözəl proqram
Təkliflər əladır, amma nədənsə fərqli simvollarla boyanmış testlər üçün bütün qaydalarım var. Bu işdə kim kömək edə bilər?...
Çox yaxşı proqram. Amma mənim cihazımda telefonu işlətməyin.
Deməli, hər gün tam eynidir... Yetkinlik səviyyəsi həqiqətən pisdir. Hörmətli tərtibatçılar, yeniləmədən sonra sizdə nəsə xəta baş verdi.
Tətbiqi indiyə qədər bəyənirəm... bir şey olsa da, bir il abunə oldum, amma hələ də Reklamları görürəm??! İndi cavablarımı yazmağa çalışdığım zaman cavab vermək üçün əbədi vaxt lazımdır... sonunda hər dəfə sadəcə qeyd bölməsini keçirəm.
İndiyə qədər çox az istifadə etmişəm, amma ümumilikdə hər şeyi, maraqlı yanaşmanı, gözəl və yaxşı əlaqələndirilmiş işi bəyənirəm. Ancaq rus dilində tərcümə cümlələrində bəzi səhvlər var, seçə biləcəyiniz bir sıra sözlər olduğu müddətcə onlar heç bir problem yaratmır. Və səhvlər "o" yazılır və düzgün əvəzlik bizdir
Parla: Learn Languages Free Læring drl
bu yaxşıdır
çox faydalıdır
çox yaxşı
SAMURAI II: VENGEANCE Arkada nwoy
Onu quraşdırıb loqoya və Parla sözünə 2 dəqiqə baxdı... o dəqiqələri heç vaxt geri qaytarmayacaq
Məni ingilis dili ilə tanış etmək üçün tətbiqi reallaşdırın
Приложение вылетает, стадии запуска.
Muybuena
Bu öyrənmək üçün yaxşı proqramdır. çox xoşuma gəlir
Dili təkmilləşdirməyə kömək edə biləcək əla proqram
Məşqlərdə mətnin yarısı yoxdur, zəhmət olmasa düzəldin, proqramı silmək istəmirəm
Mənə gusta applicacion es muy dinamica pero tengo un cierto problema con las palabras De seleccion multiple se tapan los espacios para responder y cuesta seriyası bueno que lo arreglaran
DuoLingo kimi daha ucuzdur. Bəzi optimallaşdırmadan istifadə edə bilər, o, həmkarından daha yavaş işləyir. Amma ümumilikdə ispan dilini öyrənmək üçün çox faydalı proqramdır. Maskotu və kostyumları sevirəm. Əgər inkişaf etdiricilər gələcək yeniləmələr üçün təkliflər istəsələr, hər məşqdə onların tələffüzlərini eşitmək üçün ayrı-ayrı sözləri klikləsəniz, yaxşı olardı.
İllik abunə aldım, pul çəkildi, amma reklam qaldı. Daim tələb edir yenidən almaq... Belə bir şey
Çox heyrətamizdir
Bu çox yaxşıdır
Yaxşı olar ki, ödəyə bilməzsən, ancaq reklamlara bax. Burada danışıq ifadələri də yaxşı öyrənilir.
Bu İspan dilini tez öyrənmək üçün əla proqramdır. Bu sizi məşğul saxlayır. Mən bunu Duolingodan daha yaxşı və istifadəsi asan tapdım.
Əla mən onu sevirəm
Proqramı ingilis dilini öyrənmək üçün seçə bilərsiniz.
Parla: Learn Languages Free Obrazovanje udrt
Çox yaxşı
Mənim üçün çox faydalı proqram... Çox sağ olun, dil biliklərimi təkmilləşdirirəm. Hər vaxtınız xeyir.
Yaxşı