Post by tannicannesym on Feb 10, 2022 17:51:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem märke ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Alustas suurepäraselt, kui wifi-ühendus katkes. Aga kui WiFi tagasi tuleb, on see jube täiesti mängimatu. See jääb maha, jookseb kokku ja kõik muu telefonis lakkab töötamast. Vabandame selle desinstallimise pärast
Kena mäng. Ideaalne, kui sul on igav 🙃
See võib olla lõbus, kuid liiga palju reklaame (umbes iga 40 sekundi järel). Rikub kogemuse ja muudab mängu sisenemise liiga keeruliseks. Ma saan aru, et need mängud peavad raha teenima ja olen nõus nõustuma, et mõned reklaamid on vajalikud, et mäng oleks tasuta, kuid see on lihtsalt naeruväärne. Desinstallitud 30 minuti pärast. Häbi.
Reklaamidest armistunud! Reklaamide arv selles mängus on naeruväärsem kui kõik, mida ma kunagi kogenud olen. Peaaegu mis tahes auhinna või versiooniuuenduse saamiseks peate vaatama reklaami. See võib olla lõbus mäng, kuid ärge raisake oma aega, kui teile just reklaame ei meeldi vaadata.
See on hea aja raiskaja, minu ainus etteheide on see, et tasemed on korduvad ja see ei ütle teile, millal boonustase tuleb
加入和冲突 3D 街機 bpd
Mäng on üsna lihtne, kuid tõeliselt armas, kuid reklaamid pärast igat taset? See on lihtsalt loll, seal on valida, kas vaadata videot ja saada mänguvaluutat või vaadata videot ja mitte midagi saada. Ma saan aru, et teile makstakse reklaamide ja kogu selle jazzi eest, aga igal tasandil? See on lihtsalt nõme, desinstallisin selle mõne taseme pärast.
Nii lahe mäng aga palju reklaame aga ikka hea ( SOOVITAN INSTALLIDA )
Lõbus mäng, AGA PALJU KUULUTUSID! See mäng võimaldab teil seda mängida 10–15 sekundit, seejärel vaadata 30–45 sekundilist reklaami, seejärel 10–15 sekundit mängu ja 30–45 sekundit reklaami, see on täiesti naeruväärne. Mängisin umbes 3 minutit ja ei jaksanud enam ning desinstallisin selle.
Ilmselgelt lihtsalt raha röövimise pettus. Reklaamid sunnitakse teile peale igat taset, iga kord, kui võitlete teise mängijabaasiga, et saada rohkem punkte JA isegi kui keeldute vastu võtmast pakkumist vaadata reklaami lisapunktide saamiseks, SUNNISTAD NAD SELLELE LÜHEMA 5 SEKUNDI REKLAAM. IGATAHES!!! Olin šokeeritud, kui selle avastasin. Uskumatu. desinstallisin.
Mängu enda kohta ma ei tea, sest ma ei saanud mängida, iga 20 sekundi järel peate 30 sekundit reklaami vaatama.
Videomängude loend - Unioonpeedia, mõiste kaart
Ma armastan seda mängu, see mäng on väga hea, ma annan sellele mängule 5 tärni 🙂 aga seal on nii palju reklaame, aga ma ei pahanda
suurepärane mäng – maksa reklaamidest vabanemise eest, see on seda väärt
Rohkem reklaame kui mänge
Hea kontseptsioon mängust, kuid selles on liiga palju reklaame. Soovitan enne selle mängu mängimist oma Wi-Fi välja lülitada, vastasel juhul läheb asi hulluks.
See mäng püüab panna teid vaatama reklaami peaaegu iga nupu juures, mida saate vajutada. Tõenäoliselt ei hooli arendajad millestki, mis ületab allalaadimiste arvu, et nad saaksid rohkem reklaamitulu. Tõenäoliselt neid see ülevaade ei huvita. See on huvitava kontseptsiooniga, kuid tegelikult pole see 3 vooru lõbus. Igatahes ärge toetage selliseid arendajaid, see ei ole teie aega väärt.
Hea mäng, kuid pole värskendatud ja jätkab samal tasemel. Vaenlasel (kurikaelal) on erakonnas suurem jõud. Ja vaenlane on võimsam. Esimest korda mitte siis, kui matš võidab.
Hitmasters 1.15.4 APK App com.playgendary.hitmasters.apk - Lae ...
See oli okei, aga mulle väga meeldivad need väikese eelarvega mängud. Neil võib olla palju tõrkeid ja palju reklaame, kuid need on hea viis aega raisata.
Aus ülevaade: see on reklaamide vaataja, mille vahele jääb ka mäng. Mäng võib olla huvitav, kuid iga tase on lühike ja nende vahel on sunnitud reklaamid. Seega veedate suurema osa ajast reklaame vaadates. Veidi nõme, et teil on ei-tänan, mis paneb teid uskuma, et saate reklaame vältida, kuid see jätab ainult preemiad vahele.
Mäng on täpselt selline, nagu reklaamitud. See on lihtsalt reklaamidega nii tüütu. Saan aru, et peate reklaamitulu saama. Aga kui pakute mulle reklaami vaadates täiendavaid münte ja ma keeldun, ei peaks ma ikkagi kuulutust vaatama
Castle Fusion Idle Clicker 休閒 vjo
Liiga palju reklaame, ma desinstallin mängu.
Mängu taga on lõbus idee, kuid kõik on täis reklaame, nahad on ehedad ja see tundub nagu mäng, mida nad üritavad teile meeldima sundida. Mul oli see kõik 5 minutit. Ei ole minu jaoks.
See mäng on suurepärane ja sõltuvust tekitav. Kuid võib-olla võib see mäng lisada mõned värskendused. Näiteks kui saate oma väikese avatari värvi muuta, siis see jääb selliseks värviks. Võib-olla rohkem nahku, kogusin need kõik kokku. Ja võib-olla suudate ka päris inimestega võidelda, pärisinimeste linnu pommitada ja oma sõpradega mängida. Aga peale selle on see mäng suurepärane ja mulle meeldib see!
See on hea! Mängu käik on üsna iseenesestmõistetav. Ja tundub, et ma mängin seda mängu alati, kui mul on igav, nii et see on suurepärane ajaraiskaja. Aga. Mul on paar probleemi. Esiteks.. Reklaamid.. Palun vähenda neid, see muutub väga tüütuks. Teiseks. Ükskõik kui palju inimesi ma kogun, on vaenlasel alati kaks korda rohkem kui minul? See on ebaõiglane, et pean taset kordama, sest ma ei saa sellest küllalt. Palun paranda.
nii palju lisasid.🙄
Teistega nõus, reklaame on liiga palju. Iga teine tase annab kuulutuse. Tahad tasu? Reklaam Kas kohandada profiili? Reklaam Mängust tagasi ei saa, tuleb sundida sulgema. Oh, ja nad tahtsid arvustust kohe pärast ülilihtsa 10-sekundilise õpetuse taset. Mida??
Mängisin seda mängu, kui nägin selle reklaami YouTube'is. See nägi nii hämmastav välja ja ma vajutasin installinuppu ilma aega raiskamata. See mäng on nii lahe. Soovitan seda. Seda mängides ei ole sul enam igav. Mängisin seda mitu korda mitu päeva ja 2 kuud. Siis tuli mul just idee jagada oma hetke teiega, et saaksite selle alla laadida ja selle üle nalja teha. ☺
Join Clash Arcade eahz
See on lõbus mäng, kuid minu ainus probleem on allosas ilmuvad reklaamid, mis tõesti viivitavad mängu, ja see pole vajalik, kui teil on reklaame kulla või mängu esemete suurendamiseks. Ma ei vaja reklaami, kui vajutan " ei aitäh" ja siis ilmub teine reklaam. Nad saavad ikkagi raha tõusudest, mitte reklaamidest, mis panevad mängu maha, ja reklaamidest, mis ilmuvad, kui tõuke tagasi lükkate, ja siis veel üks, kui ma taseme lõpetan.
Mulle meeldib, kuidas sa võid kaotada, aga võid ka võita 2, aga mulle ei meeldi väga, et sa ei saa mängida päris inimestega ja et sa mängid robotitega, nii et sellepärast ma andsin sellele 4 tärni
need on head
reklaamid reklaamid reklaamid ja rohkem reklaame ainult EP sekundi mängimiseks
See oli meelelahutuslik umbes 10-20 minutit, kuid lõpuks muutus see igavaks. Nõuanne, aga reklaamide vältimiseks lülitage wifi välja.
See mäng on väga tore, mulle meeldisid selle mängu kõik tasemed. Ma tean, et riik muudab lossi, vajutage ja otsige üles. See on kõik. vajutage mulle meeldib see mäng väga 😀👍👌👍👍🇮🇳
Join Clash 3D Arkadne igre cds
Fänn, lihtne, lihtne...vigadeta!!! Aitäh
liiga palju reklaame on igav
Liiga palju reklaame, see on nii tüütu
See mäng oli teile hea algus ja ma olen olnud minu jaoks natuke nagu hea mänedžer, kuid see, kuidas me mängisime, oli fantastiline, kuid mängijaid on 8 ja meil on teil palju ees ja meeskonnal on suurepärane positsioon võita ja parim, mida me praegu teha saame, on natuke nagu mänedžer, kes minu eest mängib ja ma arvan, et me oleme samal 3. hooajal 3. sama asjaga nagu natuke nagu see inimene ja me peame seda tegema, ei ole palju klubil ja klubil on mulle palju pakkuda ja ma olen hea mängija.
Join Clash 3D Arkadne igre cds
3D Pool Game ... HTML5 70% 2,695,213 plays Pool Clash: 8 Ball Billiards Snooker. WebGL 76% 367,894 plays Pool Billiard. BOOK View on map.
ROHKEM reklaame KUI MÄNGUMÄNG! Väga lihtne, väljakutseteta mäng. Tõenäoliselt on välja töötanud õpilase tasemel programmeerijad. Loetakse nagu värvikas, noorte laste mäng, kui mitte vägivalda. Veedate reklaamide vaatamisele rohkem aega (mõned on mõne sekundi pärast vahele jäetud, mõned mitte) kui mängu mängides. 2-3 reklaami :20 tasemel. Saate maksta reklaamide puudumise eest, aga miks? Soovin arendajameeskonnale kõike paremat, aga sa läksid liiga vara liiga ahneks.
Liiga palju lisasid. Selle mängu mängimisest pole selle tõttu rõõmu. Piira lisade arvu. Ma ei näe kedagi nii pikalt mängimas. Rumal mäng waaaay liiga paljude lisadega. Lisab. Võib-olla tuleks seda lihtsalt kutsuda Join Adds 3D. Samuti keskmine arvustus sellele 4,1 tärni Play poe andmetel. LOL see pole nii, lihtsalt vaadake arvustuste jaotist. See on kindlasti 1 tähe mäng. Ärge laadige alla.
Ma armastan seda mängu ja kui paljude reklaamide jaoks lülitate lihtsalt oma wifi välja. Üldiselt olen ma väga sageli mänginud ja see mäng pole lõbus, see võtab aega, näiteks kui teil on igav, võtan lihtsalt tahvelarvuti välja ja mängin. suured tänud selle toreda mängu tegemise eest. Ja kui sa vihkad, siis miks sa ei mõtle lahendusele, et probleem lahendada. Nagu ma ütlen: "Kui on probleem, siis keegi või miski on vastus"😊😊😊
Palju reklaame! Ilma reklaame vaatamata ei saa rakenduses midagi teha! Ja neid on lihtsalt liiga palju!! Kui oleksite nii meeleheitel, võite lihtsalt panna mängu mängimise tasuvaks, et teenida. Mäng on liiga lihtne ja pärast umbes 10-minutilist mängimist pole väljakutseid. Uuendused on ainult visuaalsed. Ja kõik võltsmängijad, kelle vastu mängite, on NPC-d.
Mulle meeldib see mäng, kuid seal on ainult üks probleem, mis teeb mind nii keeruliseks. Kui on raske olukord, jääb see kinni ja tänu sellele saan välja nii 2 tärni. Ja võite anda sellele 5 tärni, kui see teie mobiiltelefoni ei takerdu ja selle mängu alla laadida, on tore, et naudite mängimist.
Androidi rakendus Sniper Shooting Gun Games 3D on mõned nõuded seadme jaoks: vähemalt Androidi versioon - 4.1, ... Join Clash 3D Lae alla APK tasuta
Te mitte ainult ei palunud arvustust kohe, kui õpetusega sain hakkama, vaid ka kustutasite minu sellekohase arvustuse. Mul on ikka olnud väga vähe võimalust mängida seda mängu, kus on palju reklaame. Mängid 15 sekundit. siis pidevalt survestatakse/või sunnitakse "kingituste" reklaame vaatama. Lõpetage ahne olemine ja vähendage reklaame esimese idk 20 ringi või mis iganes jaoks. Kui inimestele mäng meeldib, maksavad nad reklaamide eest tasuta.
kui te ei taha "pikki" reklaame, lõpetage kurtmine ja lülitage lihtsalt wifi välja. Saate selle sisse lülitada, kui soovite saada preemiat või midagi ja mängida lõbusat mängu.