Post by tannicannesym on Feb 10, 2022 17:36:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód végtelen érméket ▞▞▞
▞▞▞ Royal Girls - Princess Salon 2022 version ▞▞▞
Nem enged be a fotózásba, és ha gyógyfürdőből indulok, nem tudok hajba menni, csak hosszú időre lefagy a telefonom, ezért töröltem
Nagyon szeretem ezt a játékot, köszönöm, hogy ezt a szuper aranyos játékot csináltad
sminkelés előtt mindennap viselhető ruhát kell felvenned, mert a gyerekek ilyen típusú játékokat játszanak
Szép játék, de szerintem lesz valami érdekesebb, mint táncbuli vagy valami más 😘💖💖
Már az első használat napján imádom
Royal Girls - Princess Salon פנאי clrn
tetszik a játék
Ez a játék nagyon unalmas...... Nincs új szalon funkció... irritáló reklámok..... a játék 1 nap alatt elkészült🙁☹😰😢
lányok játék lányok játék nagyon szép játék 4 lánynál ez a lányoknak és a játék nagyon jó, ha játszod ezt a játékot és szeretnél játszani ezzel az ajándékkal ne ijesztő ne csak adj nagyon szépen akarsz játszani játszani
Ez egy szuper szuper szuper játék
2 csillagot adtam erre, ha nincs sok ruhád, és ugyanazt a ruhát használod, ha tudsz új ruhát adni, ezt 2-ből 2-re értékelem
Egy fantasztikus játék, de a szintek nincsenek ott minden alkalommal, amikor ugyanazokat a hercegnőket és hercegeket kell elkészítenünk, és a pályáknak ott kell lenniük.
Nem rossz jatek
több szintet akarok, egyébként szép
5 csillagot adok erre a játékra, mert ez a játék teljesen gyönyörű volt, ez a gyönyörű ruha cipő sok minden. Szóval ez nagyon jó volt. Én 💙ezt a játékot. Szép munka.
Ez a játék fantasztikus és csodálatos, és ebben a játékban sok smink és ruha van, hercegnő sok mindent szerettem és sok színes ruha van
Ez nagyon szép játék gyerekeknek, fiúk és lányok egyaránt játszanak ezzel a játékkal. Nagyon örülök, hogy letöltöttem ezt az alkalmazást, ami igazán csodálatos. ❤.
Ez egy zseniális játék
Catch Tiles Magic Piano Game Музыка xwwk
Ez egy nagyon rossz játék, ne telepítsd. Nincs szintje, olyan, mint a használat és a dobás
Ez a játék fon
Imádom ezt a játékot, de időbe telik a betöltése
Ez a játék nagyon jó, mert szeretem a sminket
ez a játék nagyon édes. Remélem egyszer még kipróbálod a játékot. Nagyon élveztem a játékot. tényleg, édes játék.
Ez nem szép játék, mert annyira unalmas ebben a játékban, hogy csak egy hercegnőt tudunk kitalálni először érdekelt ez a játék, de miután játszottam, annyira unalmas, ezért csak erre a játékra adtam 1 értékelést
jó, de csúnya játék
Ez a játék annyira őrült, de sok ékszerem és kendőm van
valami miatt nem tudom betölteni, és lehet, hogy újra kell telepítenem, de minden fejlődésem eltűnik, ha van valami, ami segíthet, kérem (ez nem az én internetem)
wow csodálatos játék gys kérjük ise sabh letöltés karo
Wow ez a játék nagyon-nagyon szép
Nyc de problémám van a hirdetésekkel
3-at szeretnék adni, mert jó a játék, de szerintem neki is ott kell lennie a babának
Hm, kérem, adjon hozzá több szintet és ruhát
Ez egy jó játék, a lányok nagyon szépek voltak, de egy idő után már nem érdekel a játék, mert ugyanazok a dolgok ebben a játékban, hozzá kell adni néhány új dolgot ehhez a játékhoz
ez a valaha volt legrosszabb játék, és nagyon lefagy a mobilom, és nem is szeretem ezt a játékot, mert nagyon unalmas és rossz😕😞😒
Fiúk, ha rossz a sejtésed, 1 percen belül letöltődik
Annyira szeretem ezt az alkalmazást, hogy boldoggá tesz
5 csillagot adtam, mert hiszek ebben a játékban, és ez a második alkalom, amikor először töltöm le ezt a játékot, amikor letöltöttem, és néhány nap múlva megtelt a telefonom memóriája, majd más módon kell törölnöm ezt a játékot. miután és utána kerestem ezt a játékot, de nem találtam, és utána sok játékot kipróbáltam és hosszú 1-2 év után rátaláltam erre a játékra, majd édesanyámtól letöltöttem. játék mobilon és játszok
Csodálatos a dizájnja. A textúrájú hajvágás minden tökéletes