Post by tannicannesym on Feb 10, 2022 17:33:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачан ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
Игра је ВЕОМА тешка за играње!! Нижи нивои су лаки, али када се померите навише... друга прича. Молим вас дајте више увида у „покрете у игри и како да маневришете“ за мене је то био меч нагађања. Избрисао сам апликацију.
Мислио сам да је то сјајно, али касније у игри сам схватио да ако освојим новчиће ... испадам из игре без икаквих избора. Користи много података...Мислим да је чињеница да користите прави новац за куповину потеза превара.
Ваши предмети за украшавање су прескупи. Нема довољно новчића зарађеног када играте те смешне игре које вам не дају ни пола шансе да победите без куповине додатног времена за игру. Ову игру треба избацити у смеће или променити.
Ектра!!!
ова игра би била забавна када би постојао начин да се стекну додатни животи или нека врста појачивача снаге. нема упутства како да или било шта... променио бих своју оцену ако могу да добијем неку врсту помоћи
Моја омиљена игра дизајна до сада! Волим собе. Овде могу да завршим собу и заиста је волим. Друге игре ме остављају да пожелим да постоји више избора да би Ходге Подге изгледао боље.
Homecraft - Game Desain Rumah Santai pfs
... desiderative desideratum desight desightment design designable designate ... Homburg home homebody homeborn homebound homebred homecomer homecraft
Homecraft - Game Desain Rumah Kasual lnx
Homecraft - Game Desain Rumah Kasual lnx
Дао бих јој рецензију са 5 звездица да игре нису тако тешке за пролаз. Такође како се нивои повећавају, тако ће бити и новац који добијете. Траје вечност да изгледа чак и да прође неке нивое.
Заиста ми се свиђа чињеница да можете да играте нивое утакмица да бисте добили новчиће за украшавање.
Red Ball 4 Arkaadmängud blaf
Супер игра, свиђа ми се чињеница да можете да бирате који намештај и други декор иде у просторију.
волео бих да се не заглави на неким нивоима
Заиста сјајна игра! Не дозвољава ми више да уђем у нову собу.и не дозвољава ми да је ажурирам.Молим вас да поправите ово!!!
игра је забавна, али је тешко добити неке нивое у другој соби. ипак волим да га играм.
Управо сам га инсталирао на свој Амазон уређај и свиђа ми се. Такође ми је драго што су собе практично на различитим местима. Могу ли да тражим хавајску собу? Од када је цовид хит у, постао сам опседнут овим острвима.
Ова огрица је добра🤔
Homecraft - Home Design Game Vabaajamängud pmj
Заиста ми се свиђа како могу да изаберем сваки предмет и ако је потребно, променим/променим декор
Thousand sons 40k 8th edition, Watch daddys home online free! ... Here there and everywhere ukulele chords, Android three finger screenshot,
уређење куће је забавно и даје вам идеје шта да радите са сопственом кућом
Одлична игра. Након недавног ажурирања, само се затамњује усред игре.
желео бих више опција дизајна, не могу да пређеш ниво 16 без коришћења стварног новца. ће деинсталирати игру.
Сваки ниво постаје тежи, али Ваша награда је фиксна! Трошкови дизајна расту, али ваш новац је фиксиран! Није другачије за игру, колико добро можете проћи нивое, игра вам даје 500 новчића! ни мање ни више!
Игра је заиста добра и занимљива. Предлози су.. Молимо вас да додате још неколико нивоа и такође више од 3 опције за одабир. Ако је могуће додати неке функције попут гашења светла.. Радна кухиња... Онда ће бити лепше.
забавна игра. само бих волео да постоје начини за добијање додатних живота и ствари.
Homecraft - Home Design Game Vabaajamängud pmj
Ниво 700 данас и мислио сам да би заиста требало да урадим рецензију. То је сјајно и изазовно, понекад се заглавим на једном нивоу данимасссс све у свему, једноставно ми се свиђа. Али не могу да приступим дијамантима
Добро, урадио сам 4, јер ме не пушта на посао па мислим да би требало да додате ову ствар где можете да идете на посао и добијете новац уместо да играте игрице које су толико заражене! Зато, молим вас, додајте им идеје, хвала!
То је добра игра за декорацију. Игре које морате да играте (поклапају) су понекад превише лаке, а друге скоро немогуће. Дао сам 3
Лепа игра, али не могу да је играм јер се толико заглавила😞 једном када сам је играо у том тренутку није се заглавила након ње ова игра је почела да се заглављује послао сам извештај али ништа се није десило након ње избрисао сам је. Тако сам узнемирен да не могу да играм ову игру😥
Заиста ми се свиђа ова игра, штета што игре постају толико тешке на каснијим нивоима да не можете да украшавате собе. Пробао сам то раније, дао сам још једном
Само ми се не свиђа што морате да играте ту игрицу за подударање сваки пут када вам треба више новчића.
били на нивоу 19 заувек покушавајући изнова и изнова, а они онемогућавају победу у изазову, да би вас натерали да трошите новац. не хвала
Волим ову игру. Проблем који имам је што је потребно најмање месец дана да се креирају нове собе за дизајн
Игра је дивна игра за играње, помаже вам да дизајнирате различите ствари у различитим просторима, то је забавна игра
Тражио сам праву игру за дизајн дома, а ово није. морате да проведете безброј изгубљеног времена покушавајући да прођете смешне игрице за подударање у које нема стварног дизајна. када коначно прођете нивое, добијате само 500 до 550 поена што је само делић цене за куповину софе или пода итд. такво губљење времена ћу деинсталирати игру чим напишем ову рецензију . разочаравајући!
Играм игрицу неко време, доста ми се свиђа да дизајнирам домове иако нисам прави дизајнер у срцу ако разумете шта мислим. О, да, више шеме боја, и не заборавите да ставите модернији намештај, не 2 или 3, већ 5 различитих стилова у свакој боји то више.💚💛🧡❤
Једноставно волим ову игру! Веома је зависна. Имам 2 таблета и паметну кутију и ову игру имам инсталирану на сва 3 уређаја. Пуно забаве!!!